Πώληση Βίλα, Malindi, Malindi, Κένυα, Casuarina Road

Πώληση - Cod. 43272

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΝΕΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΒΙΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΛΙΝΤΙ,
Προσφέρω προς πώληση δύο υπέροχες βίλες που βρίσκονται μόλις 600 μέτρα από τις μαγευτικές παραλίες του Μαλίντι της Κένυας, σε μια από τις πιο όμορφες και περιζήτητες περιοχές της πόλης. Αυτές οι νεόκτιστες βίλες, εξοπλισμένες με όλες τις ανέσεις και με ωραία φινιρίσματα, είναι ιδανικές για όσους αναζητούν μια αποκλειστική και πολυτελή ιδιοκτησία.
Οι βίλες αποτελούνται από τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο και δωμάτιο-ντουλάπα, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ιδιωτικότητα και άνεση για κάθε επισκέπτη.
Η κουζίνα είναι ευρύχωρη και εξοπλισμένη με ντουλάπι, ενώ το laundry room και το μπάνιο, με πρόσβαση από έξω, συμπληρώνουν τους ειδικούς χώρους εξυπηρέτησης. Το κεντρικό σαλόνι, που βρίσκεται έξω, είναι ένας μεγάλος χώρος όπου τοποθετώντας μια μεγάλη τραπεζαρία θα γινόταν ένας άνετος χώρος καθιστικού με θέα στην πισίνα, ιδανικός για να περάσετε στιγμές χαλάρωσης με φίλους και οικογένεια.
Οι βίλες έχουν καθαρή εσωτερική επιφάνεια περίπου 155m2 και έναν εξωτερικό χώρο που χρησιμοποιείται ως καθιστικό και τραπεζαρία, κάτω από την τυπική στέγη από φοίνικα, περίπου 165 καθαρά m2.
Εξωτερικά, οι βίλες περιβάλλονται από έναν μεγάλο κήπο 800 τετραγωνικών μέτρων όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση με απόλυτη ιδιωτικότητα. Η πισίνα 60 τετραγωνικών μέτρων είναι ένας τέλειος χώρος για να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, με χώρο σολάριουμ για ηλιοθεραπεία.
Οι βίλες περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης και ένα μικρό ανεξάρτητο κτίριο 30 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με κουζινάκι, υπνοδωμάτιο και ιδιωτικό μπάνιο. Αυτός ο επιπλέον χώρος είναι ιδανικός για τη φιλοξενία φίλων ή οικογένειας ή ως κατάλυμα για οικιακό προσωπικό.
Αυτές οι βίλες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μέγιστη άνεση και πολυτέλεια και προσεκτικά επιμελημένες λεπτομέρειες σε κάθε γωνιά των ακινήτων. αντιπροσωπεύουν μια μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μια όαση γαλήνης και ηρεμίας σε έναν τόπο εξαιρετικής ομορφιάς.
Περιοχή Casuarina Road, Μαλίντι

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB