Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Malindi, Malindi, Κένυα, Villaggio Palm Beach

Πώληση - Cod. 39054

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2 piani

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΛΙΝΔΙΟΥ

Το πρόσφατα χτισμένο εξοχικό σπίτι βρίσκεται σε ένα μικρό, καλά διατηρημένο σύνθετο με θέα στη θάλασσα, μόλις λίγα μέτρα από το καζίνο και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Malindi, όλα βρίσκονται στην κεντρική περιοχή του ίδιου.
Η βίλα αποτελείται από δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα (επίσης εξαιρετικά για ενοίκια ή επενδύσεις), ένα από τα οποία είναι στο ισόγειο με έναν κήπο γύρω από την πόλη και ένα άλλο στον πρώτο όροφο. η επέκταση είναι περίπου 100 μέτρα ανά όροφο και τα έπιπλα είναι ελάχιστα, ώστε να επιτρέπεται η μέγιστη ελευθερία χαρακτηρισμού σύμφωνα με τα γούστα και τις προτιμήσεις του ατόμου.
Στο ισόγειο υπάρχει μεγάλη βεράντα εξωτερικού χώρου, όμορφη κουζίνα, μικρό σαλόνι με μπάνιο, υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο.
Μια εξωτερική σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο, εντελώς ανεξάρτητη που αναπτύσσεται με τον ίδιο όροφο με μεγάλη βεράντα, υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο και άλλο δωμάτιο που χρησιμοποιείται σήμερα ως αποθήκη.
Κλιματισμός στα υπνοδωμάτια. Δεξαμενή 1000 λίτρων στη στέγη.
Το έργο είναι δομημένο και εγκεκριμένο για να προσαρμόσει το ακίνητο ώστε να ανταποκρίνεται στις ατομικές ανάγκες. για παράδειγμα, προβλέπονται συνδέσεις με τα εξωτερικά πλυντήρια στο ισόγειο και η αποθήκη στον πρώτο όροφο έχει ήδη ρυθμιστεί για την κουζίνα.
Η κατοικία αυτή τη στιγμή αποτελείται από μόνο δέκα λύσεις στέγασης και αναπτύσσεται μέσα σε ένα πολύ καλά διατηρημένο πάρκο με τέσσερις πισίνες και μια περιοχή ξαπλώστρας.
Πλήρως περιφραγμένη με 24ωρη υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας και στην κύρια είσοδο στο Lamu Road, κηπουρική και κοινόχρηστη καθαριότητα.
Η συγκυριαρχία έχει πηγάδι και γεννήτρια. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης και από το συγκρότημα υπάρχει άμεση πρόσβαση στην παραλία. Τα κατοικίδια γίνονται δεκτά.
ΤΙΜΗ
120.000 ευρώ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB