Πώληση Οικόπεδο, Naivasha, Nakuru, Κένυα, North Lake

Πώληση - Cod. 42618

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 20000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 14 - Οικόπεδο Buffalo

Ειδικό αποκλειστικό οικόπεδο προς πώληση με οικοδομικά σχέδια σε ήσυχη τοποθεσία στην καρδιά μιας περιοχής άγριας ζωής. Το ακίνητο είναι 5 στρέμματα που είναι περίπου 20.000 m2 και αποτελεί μέρος μιας ήσυχης αστικοποίησης μόλις 16 μονάδων συνολικά. Όλα τα οικόπεδα στην οικιστική ανάπτυξη έχουν μέγεθος μεταξύ 5 και 10 στρεμμάτων και δεν επιτρέπεται να χτιστούν πάνω από 1-2 σπίτια, επομένως η ιδιωτικότητα και η ηρεμία είναι εγγυημένα.

Με τα σχέδια που παρέχονται από τους επαγγελματίες αρχιτέκτονές μας, έχουμε ήδη κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εσάς και σχεδιάσαμε ένα όμορφο, άνετο σπίτι σε μοντέρνο στυλ αγροικίας. Εάν θέλετε να υλοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες, μπορείτε να προσαρμόσετε τα σχέδια ανάλογα ή θα χαρούμε να σας δικτυώσουμε με τους αρχιτέκτονές μας και να σχεδιάσετε το σπίτι των ονείρων σας από την αρχή. Δεν υπάρχουν σχεδόν όρια στην ευελιξία σας.

Η οικιστική ανάπτυξη περιβάλλεται από φυσικά καταφύγια και καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Εκτός από αυτό, υπάρχει ένα πολυτελές ξενοδοχείο με επαγγελματικό γήπεδο γκολφ σε άμεση γειτνίαση. Τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα σούπερ μάρκετ είναι εύκολα προσβάσιμα με το αυτοκίνητο. Το κοντινότερο μικρό μίνι μάρκετ απέχει μόλις 10 λεπτά και τα μεγάλα διεθνή σούπερ μάρκετ απέχουν περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το κατάλυμα είναι εύκολα προσβάσιμο με αεροπλάνο. Ο χρόνος πτήσης από το Ναϊρόμπι είναι περίπου 15 λεπτά και υπάρχει ένας ιδιωτικός αεροδιάδρομος διαθέσιμος μόλις 5 λεπτά από το κατάλυμα. Είναι επίσης εύκολο να φτάσετε με το αυτοκίνητο μέσα σε περίπου 2 ώρες από το Ναϊρόμπι.

Η αυστριακή ομάδα ειδικών μας έχει πολυετή εμπειρία στην Κένυα και μπορεί να σας δικτυώσει με επαγγελματίες τοπικούς συνεργάτες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB