Πώληση Βίλα, South Coast, Diani, Κένυα, South Coast Diani/Mombasa Kenya

Πώληση - Cod. 34897

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 1100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1100

Επένδυση στο σπίτι σας στη Νότια ακτή Diani; Το Karibu Gardens βρίσκεται σε καλή τοποθεσία, περίπου 1χλμ. Από τα Neptune Hotels και το Lantana Beach Resort, περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα κυριότερα εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, αεροδρόμιο, νοσοκομεία και γήπεδο γκολφ της Diani. Ο κήπος του Karibu βρίσκεται σε μια έκταση 2,5 στρεμμάτων, στην 2η σειρά δίπλα στον κεντρικό δρόμο, απέναντι από μια παραλία με πρόσβαση σε μια πανέμορφη, παρθένα απομονωμένη λευκή αμμουδιά.

Σχεδιασμένα με αρχιτεκτονική και με ένα μάτι για λεπτομέρεια, αυτά τα πολυτελή ακίνητα περιλαμβάνουν δίκλινα υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνια, κομψά δωμάτια με ψηλά ταβάνια και μεγάλο αίθριο. Όλα με τελειώματα υψηλής ποιότητας και άφθονο χώρο για άνετη και εύκολη διαβίωση. Ένα τέλειο μέρος για να συνταξιοδοτηθούν, να χαλαρώσουν ή να κάνουν επενδύσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό, όπου οι τιμές των γαιών είναι ακόμα διαχειρίσιμες και προσφέρουν καλές πιθανές επενδύσεις. Διατίθενται υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων.

Αυτή η μικτή ανάπτυξη αποτελείται από βίλες 7 x 2 υπνοδωματίων και club club με μεγάλη εκπληκτική πισίνα.

Κάθε βίλα είναι απόλυτα αυτοδύναμη και τοποθετείται σε περίπου 1/3 ορόφου ενός στρεμμάτων ιδιωτικού κήπου, με δικό της τίτλο. Πρόκειται για μια αριστοκρατική ανάπτυξη πολυτελών βιλών προς πώληση στη νότια ακτή Diani / Mombasa της Κένυας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB